Med sangglede i fokus!

KorCup

50år! 1966-2016

Tretten sangkor


  NK-Gudbrandsdal

Runar
Runar
Erling
Erling
Elin
Elin
Bernt
Bernt

KorCup komiteen består av:

Runar Granskogen

Erling Brandsæter

Elin Kåsbøll

Bernt Harjo


Terje Hong ledet underholdningen
Terje Hong ledet underholdningen
Da er det middag, levert av Anni´s Pølsemakeri.
Da er det middag, levert av Anni´s Pølsemakeri.
The winning Choir
The winning Choir
Arrangørene deltok også, og kom på 3. plass!!
Arrangørene deltok også, og kom på 3. plass!!

Tretten KorCup 2021: arrangeres 10.april 2021


Tretten sangkor sender i disse dager ut invitasjonen for påmelding til Tretten KorCup 2021. Flere kor er allerede påmeldt så vær tidlig ute slik at ditt kor får plass. Dette blir kanskje første gang korene møtes etter pandemien som har herjet i landet vårt i en god stund. En fin mulighet til å treffe gamle kjente i et hyggelig miljø på Tretten.Du kan laste ned invitasjonen i sin helhet her:
Påmeldingsskjema finner du her: Påmelding Tretten KorCup

Hvordan gikk det i 2019: -se alt på:


Tretten KorCup i ny drakt:

KorCupen ble første gang arrangert i 1991, og ble kalt “GD Kor Cup” . Dette var et samarbeidsprosjekt mellom avisen GD, Tretten Sangkor, Øyer Sangkor og Norges Korforbund, Gudbrandsdal. Nå er det Tretten Sangkor og NK Gudbrandsdal som erarrangører for den 18. KorCupen i 2021. Det har deltatt kor fra Kongsvinger i sør til Lesjaskog i nord, fra 10 – 18 kor hver gang.


I 2019 videreførte vi det vi startet i 2017, og det samme skjer i 2021. Det blir inndelt i 4 puljer og hver pulje består av 4 noenlunde jevnbyrdige kor. Korene synger kor mot kor på 2 scener og velger selv sanger i 2 sjangere som er bestemt. Når 2 kor har sunget så avgir dommerne kommentar og viser poengsum  og en vinner i første duell er kåret. Begge kor går videre til 2. runde hvor samme konstellasjon oppstår. Dvs. vinner møter en annen vinner, mens taper møter en annen taper. Det blir da kåret nye vinnere og de er de eneste som går videre til 3. runde. Taperen er ute og vi står igjen med 8 kor som konkurrerer om puljeseieren. Til slutt har vi 4 vinnere.

Neste KorCup går av stabelen  10. april 2021.

Husk: bare 16 kor får delta... så først til mølla...